Trainingen en workshops

KICK-training

Samen met mijn collega Laïla Krommenhoek verzorg ik op basis- en middelbare scholen de KICK-training. Dit is een sociale vaardigheidstraining voor groepen kinderen, die de stap van de basisschool naar de middelbare school als te groot ervaren. Middels creatieve opdrachten, verhalen en bewegingsoefeningen wordt elk kind bewust gemaakt van de eigen en andermans kwaliteiten in een groep. Op deze manier leert het kind ieders aandeel te waarderen en werkt hierdoor onbewust aan zijn zelfvertrouwen. Klik op de volgende links voor de officiële website en een uitgebreide uitleg over de opbouw van deze training. 

Waarom KICK-training?

Teambuilding

Soms is het handig om de situatie in je team inzichtelijk te maken. Voor bedrijven en organisaties die hier behoefte aan hebben bied ik kunstzinnige teambuilding workshops aan. Door de situatie/sfeer van het team letterlijk in beeld te brengen, wordt er op een creatieve manier inzichtelijk wat er speelt. Via dit beeld kan vervolgens gekeken worden naar wat er nodig is. 

 

Kunstzinnige workshops

Lijkt het je leuk om een keer in een groep ontspannen en creatief bezig te zijn aan de hand van een thema? Met een breed scala aan materialen en oefeningen verzorg ik graag een op maat gemaakte kunstzinnige workshop. 

 

mARTherapie geregistreerd bij Kamer van Koophandel | kvk-nummer: 65361555; 

Nederlandse Vereniging van Kunstzinnige Therapieën | NVKT-nummer: 141441518;

AGB-register |  persoonlijk: 9010201 - praktijk: 90061517
Privacyverklaring